Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Σεπτέμβριος στο 3ο Τμήμα

 Σεπτέμβριος


    Τις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς οι μικροί μαθητές ήρθαν στο νηπιαγωγείο μας διστακτικά... έτσι διαβάσαμε το παραμύθι "Το μαγικό φιλάκι" για να δουν πως όλα τα παιδιά πάνε στο σχολείο και έχουν πάντα στο χεράκι τους το μαγικό φιλάκι της μαμάς και του μπαμπά για να μην νιώθουν μοναξιά!



    Στην συνέχεια γνωρίσαμε το νηπιαγωγείο μας και τους φίλους μας. Περιηγηθήκαμε στην τάξη για να δούμε τις γωνιές, την αυλή και τον κήπο μας. Θέσαμε τους κανόνες και υπογράψαμε το δικό μας "Συμβόλαιο"!










     Έπειτα αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα... μιλήσαμε και παρουσιάσαμε τον εαυτό μας, τα πράγματα που μας αρέσουν και παίξαμε πολλά παιχνίδια με τα γράμματα και τα ονόματά μας! Ζωγραφίσαμε τον εαυτό μας, αναγνωρίσαμε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων, καθώς επίσης αναγνωρίσαμε τα ονόματά μας και τα σχηματίσαμε με καπάκια. 


      Στις 30 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού κάναμε γυμναστική μέσα στην τάξη, ενώ βγήκαμε έξω στην αυλή και παίξαμε μπάσκετ, τρέξιμο με εμπόδια, παιχνίδια ισορροπίας, σκυταλοδρομίες και άλλα!









































Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Ραντεβού τον επόμενο μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου