Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 01/12/16 διοργανώσαμε με τη βοήθεια των γονέων πρωινό στο σχολείο, για να προωθήσουμε την κατανάλωση πρωινού από τα παιδιά,



Την Παρασκευή 16/12/16 μιλήσαμε στο Skype με όλες τις χώρες εταίρους. Τραγουδήσαμε τα κάλαντα ( η κάθε χώρα τα δικά της) και όλοι μαζί το " Τρίγωνα κάλαντα".

Τη Δευτέρα 19/12/16 καλέσαμε τους γονείς των παιδιών να κάνουν κατασκευές με τα παιδιά τους. Έφτιαξαν κάρτες, κηροπήγια και ταράνδους.






Την Τρίτη 20/12/16 η ομάδα Κατάρτι ήρθε στο σχολείο μας και μας έπαιξε Καλικαντζαροϊστορίες. Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν.



Μαζέψαμε τρόφιμα και τα παραδώσαμε σε άπορη οικογένεια της περιοχής μας και παραδώσαμε 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με πλαστικά καπάκια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταμοδίου για να βοηθήσει άτομα με κινητικές αναπηρίες να αποκτήσουν αμαξίδιο.


Την Παρασκευή 23/12/16 διοργανώσαμε παιχνίδια από όλες τις χώρες εταίρους. Τα παιδιά το διασκέδασαν με την ψυχή τους και οι γονείς ανακάλυψαν ότι τα παιδιά σε όλη την Ευρώπη παίζουν με παρόμοια παιχνίδια. Ακόμα, οι γονείς έφτιαξαν εδέσματα από τις χώρες εταίρους με τις χριστουγεννιάτικες συνταγές που τους είχαμε δώσει αλλά και τοπικά γλυκά, δημιουργώντας έτσι ένα εξαίσιο μπουφέ. 

Και του χρόνου!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου