Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Σεπτέμβριος στο 1ο τμήμα

Σεπτέμβριος 2022


Μια καινούργια σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε!

Τα παιδιά της τάξης μας γνωρίστηκαν μεταξύ τους με διάφορα παιχνίδια γνωριμίας!

Αφού γνωριστήκαμε διαβάσαμε το βιβλίο «Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε» και είδαμε όλα αυτά που μπορούν να κάνουν. Έπειτα φτιάξαμε τα δικά μας χέρια με χαρτί και τα ζωγραφίσαμε για να φτιάξουμε τη δική μας αφίσα και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε…





 Ακολούθησαν και οι κανόνες της τάξης μας. Τα παιδιά έθεσαν τους κανόνες και είπαν τι τους ενοχλεί και δεν πρέπει να το κάνουμε μέσα στην τάξη. Υπογράψαμε όλοι τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε.



Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον εαυτό μας και να τον παρουσιάσουμε στους συμμαθητές μας. Τι χρώμα μας αρέσει, ποιο είναι το αγαπημένο μας φαγητό, το αγαπημένο μας παιχνίδι. Όλοι είμαστε μοναδικοί!

 


Ζωγραφίσαμε το Πορτρέτο μας!

Αγαπάμε τον εαυτό μας γιατί είναι ένας και μοναδικός σε ολόκληρο τον κόσμο.




Φτιάξαμε και το αρχικό γράμμα του ονόματος μας, το παρουσιάσαμε σε όλους και το στολίσαμε στην τάξη.



Η Ημέρα Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου και ήταν η αφορμή για να μιλήσουμε για τα αθλήματα και τη σημασία του αθλητισμού. Παίξαμε στην αυλή του σχολείου μπάσκετ, παίξαμε παιχνίδια όπως κουτσό και κάναμε διαδρομή με εμπόδια, ισορροπία και τσουλίθρα. Μέσα στην τάξη κάναμε γιόγκα για παιδιά ακούγοντας χαλαρωτική μουσική.

































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου